18 januari 2019

Hillevi_190104_0106

Nosar lite i hörnet av min kommande nya stadsdel

2 Kommentarer

  1. Genom dessa krokiga gränder går en man vars väg är rak. Stämmer kanske inte så bra när stadsdelen verkar ha ritats med det nya esplanadsystemet som förebild. Henen på bilden verkar veta vart hen är på väg, spåren efter bilarna ger dock intryck av lite okoncentrerad körning. Som kuriosa kan nämnas att andra huset på vänster sida i mitten av 70-talet stöttades av en mycket kraftig nedpålad järnkonstruktion då huset var på väg att ramla omkull. Lite längre ner hade jag en kompis som bodde, han hette Andreas.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>